Nervös-mage redan!

Det jag är nervös över är vintern. Ni som känner mig kanske vet att jag inte tycker om att köra bil på vintern. Jag kan nog nästan säga att jag hatar det. Jag är så extremt rädd att åka av vägen, vilket jag varit nära på två gånger. Jag har aldrig åkt av tack och lov, men jag har fått sladd på bilen och det tyckte jag verkligen inte om. Hjärtat förflyttade sig upp i halsen och de va inge trevligt alls.
 
Och jag vet att vintern här uppe innebär lite mer snö än vad vintrarna i Skåne gör. Det gör mig osäker. Kommer jag gå ide till vintern för att slippa snötäckta vägar eller vad? Läskigt är också att vägen från vårt boende till stan är enbart motorväg och jag kommer inte kunna ligga på 100-110. Folk säger att man ska köra i den hastighet man klarar av, men om jag ligger på 30km/h på motorvägen kommer bilisterna bakom skrika att jag skulle hållt mig inne. Uh jag får nog sluta tänka på vintern ett litet tag till, för just nu är de ju fortfarande sommarvärme här uppe. Härligt!
 
Måste dessutom gå på vinterdäcksjakt också då Joakim tvingar mig att köpa nya vinterdäck. Sen blir de kanske lite svårt att frakta med mina fyra vinterdäck jag har i Skåne på flyget tillbaka så får nog lyssna lite på min man faktiskt (:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0