Julafton 2013.

Då var årets julfirande med familjen snart över, vi har avrundat och sitter i soffan framför TVn och tittar på Scary Movie.
 
Vi har alla hjälpts åt att förbereda middagen innan vår morbror kom hit vid två, lite senare kom även vår familjevän Kurt och joinade oss, lagom till maten var klar. Så vi åt lite senare i år än vi brukar göra (dock verkar vi äta tidigare än många andra familjer i Sverige). Maten dukades upp och lagom till Kalle började satt man rumpan i soffan med en tallrik mat. 
 
När Kalle visades var det en vanlig visa när det var dags för Ferdinand scenen, alla försvann. Den är ju så tråkig så om dem någonsin bestämmer sig för att ta bort den delen skulle nästan hela min familj tjoa i glädje hehe.
 
Efter Kalle var det dags för Lasse att få en liten kissrunda. Sen skulle vi börja med julklappsutdelningen. Jag och minsta syrran läste och delade ut julklapparna och när allt var utdelat fick vi öppna dom. Jag hade skrivit en liten lista med saker till mamma då jag inte önskat mig så mycket, hade ju tur för jag fick nog allt jag önskade mig. Och lite till (:
 
När julklapparna var utdelade har vi sen varit samlade framför Tvn. Det har varit en väldigt bra jul och det viktigaste tror jag har varit att jag fått umgås med familjen. Även om jag har saknat Joakim, men jag åker ju snart upp till honom igen så lite saknad är väl bra (:
 
Imorgon ska jag åka och hälsa på farmor, sen ska jag även åka och hälsa på morfar. Sen ska jag ta tag i matten då jag har en uppgift eller ett prov som ska göras imorgon. Blir nog bra. Tågbiljetten ska också skrivas ut för på torsdag morgon åker jag ju tillbaka till norrland. Blir ännu en lång dag på resande fot, men ändå så värt det för jag har fått lite kvalitéts tid med min familj ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0