Mellanlandning: Arlanda.

Jag åkte tåg till Köpenhamn, sov typ hela vägen haha. Gick runt på flygplatsen ganska länge och letade efter någon billig frukost. Hittade en macka för 59dkk och en chokladdryck för 14dkk, kallas inte billigt men jag behövde mat. Kommer sen nära min gate och ser typ ett pölse-ställe, en pölse och öl för typ 50dkk. Skulle tagit det istället men klockan var ju inte ens elva haha.
 
Sov på flyget till Arlanda och gick sen runt och letade efter Make up store hyllan. Köpte en ögonskugga och har sen tagit mig från terminal fem till fyra och satt mig vid min gate. Om en halvtimme ska flyget lyfta och ta oss hem till Sundsvall. Känns otroligt skönt. Vill bara lägga mig på soffan och dö typ. Är ganska trött trots jag sovit en del under min resa. 
 
Ska fira lite jul med Joakim idag, öppna lite julklappar. Ge han sin julklapp ifrån min familj. Blir nog mysigt! Mest av allt längtar jag väl efter att få pussa på han lite (;
 
Flyget har landat, människorna har börjat gå ut och väskorna lastas av. Betyder nog att det snart är dags att gå på planet. Äntligen !! 
 
ps, är lite orolig att min väska inte kommer komma fram. Helt nytt system i DK där man själv ska lägga på väskan i bagage drop och skicka iväg den. Jaha tänk så gjorde jag fel så de inte registrerades vart den skulle. Nojar ihjäl nu. Vill bara se väskvagnen komma och se min väska så jag är säker på att den kommer fram. Julklapparna!! (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0