Onsdagen 4 December.

Jag trodde man skulle bli morgonmänniska eller iallafall piggare när man kört upp tidigt på morgonen några dagar. Känns dock fortfarande som måndag morgon var den morgon denna vecka som jag varit piggast på. Fast jag antar att alla nya intryck som man får varje dag och de långa dagarna gör att man oavsett är lite trött när man vaknar på morgonen.
 
Imorse hämtade jag upp en av tjejerna jag jobbar med på vägen till jobbet. Sen har hela dagen passerat på med en massa ny information om företag och sånna saker. Känner att det börjar på riktigt nu. Kul är det och gruppen som går utbildningen är ganska skön. Tycker iallafall vi tar hand om varandra och det är ju bra.
 
När jag sen kom hem så pussade jag lite på Joakim sen åkte vi till Willys och handlade. Han visade mig powerking energidricka som var typ en tredje del av priset av en redbull och smaken påminde om hustler så en låda med sån dricka följde med hem. Och sen en hel del mat. 
 
Imorgon är det jag som får skjuts till jobbet, ganska skönt det är fler som bor liksom nära så man kan samåka med varandra. Känns lite onödigt om båda ska köra samma sträcka när man kan dela kostnaderna :D
 
Jag har avrundat kvällen med en skön dusch, mår lite halv konstigt och ska bara föna håret lite sen kryper jag åter ner i sängen. Roar mig med lite serier sen lär jag väl somna kvickt också. (Förhoppningsvis iallafall!!)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0