Vilket klabb, men tillslut så.

Jag har väntat länge på att beslutet om julafton skulle gå att ta. Först berodde det på om jag skulle jobba eller va arbetslös. Sen skulle det handla om jag hade möjlighet att va ledig eller ej. När jag väl fått bekräftat att jag fått jobb och att utbildningen inte skulle va under julveckan ville jag bara få det liksom helt hundra, vilket jag fick idag. Kom hem, spred den glada nyheten sen tittade jag på SAS hemsida och det fanns ju inga flyg tillbaka upp efter jul. Tänkte what, ska det inte gå nu. Tillslut tänkte jag steget extra och har nu bokat flyg från Sundsvall till Köpenhamn (via Stockholm) så jag är nere i Skåne på snabbvisit under julen.
 
Dock är det tråkigt att jag ska fira ännu en jul utan älsk, men ibland får man helt enkelt välja vill man äta kakan eller ha den kvar. Eftersom jag inte fick fira jul med familjen förra året så vill jag åka ner detta året. 
 
Jag förra julen, den spenderade jag i Egypten. Hade dock tur som hade en chef som varit hemma i Danmark och fått med sig en hel del julmat så vi kunde fira en dansk/svensk julafton. Över förväntan (: sen spelade jag julklappsspelet där man slår tärning för första gången och då vann jag mååånga paket tihi! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0