Fredagen 22 Februari.

Goddagens!
 
I onsdags så blev det en hektisk dag med hotellbesök och ett möte efter det. Sen åkte jag till kontoret, gick till donken och hämtade mat då jag inte ätit på hela dagen och började må lite smått illa pga av det. Klockan var ju trots allt efter fyra på eftermiddagen.
 
Jag fortsatte med kontorsarbete samtidigt som jag försökte äta min mat och svara i servicetelefonen när den ringde. Lite senare började jag må riktigt illa och få kramp i magen, fick springa på toaletten flera gånger för jag trodde jag skulle kräkas pga känslan i käkarna men ingenting kom. Sen tillslut så gjorde de de och jag mådde bättre för stunden. Gjorde färdigt mitt arbete och gick sen hem tillsammans med Linda.
 
Kvällen fortsatte inte särskilt bra utan jag sprang på toaletten flera gånger, servicetelefonen ringde fram till halv tre på natten och efter tre var jag också ganska färdig. Somnade men sov otroligt dåligt för jag fick sån huggande känsla i magen hela tiden.
 
På morgonen kände jag fortfarande av magen, fick ställa över st till en på kontoret och försökte sova vidare. Linda kom sen och hämtade telefonen o boken och allt och jag blev sängliggandes hela dagen.
 
Vågade inte äta någonting i heller till en början. Detta är första gången jag spyr på flera år där anledningen inte är alkohol och jag hatar denna känslan. Eftersom Louise hade samma problem men de började kvällen innan och hon då ätit på donken och jag dagen efter får samma skit och också bara ätit på donken så tror vi att de är anledningen. Men samtidigt har jag ätit på donken här hur många gånger som helst under säsongen utan att något hänt så vad som är boven i dramat vet jag egentligen inte.
 
Fick iallafall i mig en yoghurt vid lunchtid och åt lite flingor på kvällen. Hade skypedate halva natten och idag har jag en bankande huvudvärk, jag tror anledningen är för lite dricka under gårdagen samt för lite mat intag så jag får väl helt enkelt ta igen det idag. 
 
Har till och med varit utanför lägenheten idag. Gick dock bara ner till kiosken som ligger nästan precis nedanför lägenheten. Köpt två flaskor vatten och en pepsi. Så den ena flaskan vatten ska tömmas idag för huvudvärken ska väck. För imorgon ska jag tillbaka till arbetet, har flygplats och IM. Sen har jag fri dag på söndag igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0