Hyggekväll på Famous.

 
Det är ju så att den första från teamet är nu redo att lämna oss för sommar destinationen. Det har varit några fler som lämnat under säsongens gång men inte för att åka vidare till sommardestinationen men imorgonbitti åker första vidare. Vilket gör att det känns ännu närmare till sommaren är här och denna säsongen är slut. Men jag har väl drygt två, två och en halv månad kvar i detta landet innan jag åker härifrån. Cirkus.
 
Nåväl, vi blev iallafall bjudna att ha avskedsmiddag på Famous så det blev sushi, vattenmelonshisha och cola. Mådde någorlunda bra sen slog illamåendet på men jag tror de va shishan för ibland mår jag illa av dom. Det har varit en mycket trevlig kväll i gott sällskap. Vi har ju de ganska kul tillsammans. 
 
Annars så har jag ju känt mig bakis idag och det är ju inte för att jag varit ute och festat hela natten för de gjorde jag verkligen inte. Snarare så att intag av mat och dryck var så minimal igår pga magsjuka att jag därför även mått dåligt idag. Efter att jag kom hem från Famous så slängde jag i en resorbtablett i ett glas vatten för jag fick det som tips för att återhämta mig snabbare. Lika bra att lyssna för jag är trött på att må illa.
 
Sen har jag har röstat på papas imorgon eftersom det är karaoke och vi är ute så sällan nu för tiden. Får se imorgon om någon är på de alternativet. Jag menar jag har ju söndagen ledig så jag behöver inte tänka på att gå i säng allt för tidigt imorgon. Plus att jag då har möjlighet kanske att diskutera bokning av bord inför min födelsedagsfest som jag ska ha där nästa vecka.
 
Seriöst, jag fyller år om mindre än en vecka det är sjukt. Blir 25 år!!!!!!!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0