Söndagen 10 Februari.

Godmorgon! Har sovit ganska så bra i min egen säng inatt. Det känns både konstigt och helt normalt att vara tillbaka i mitt flickrum hos mamma & pappa. Men mitt rum alltså, det får mig att vilja flytta till lägenhet ännu mer. Här är fullt med katronger till sofforna jag köpte för länge sedan, nu är här en spegel i kartong och fullt med annat till min lägenhet. Det är med andra ord kaos här. Längtan är stor men så länge jag inte har en plan kan jag inte lämna det liv jag redan har. Men längtan efter att flytta hemifrån är min största dragningskraft just nu. Hade varit så kul att ha en egen och göra de till sitt eget hem. Men det får vänta lite till..
 
Detta väntade iallafall på mig igår när jag kom hem, min familj är söt. Mamma sa först att jag inte fick gå in i mitt rum så sprang hon in. Hon sprang in för att starta belysningen på julgranen. Sötingar!
 
 
- Min 24års present hittade också hem. Sjukt fin och de är också en sak till min lägenhet jag inte har än. Spegeln kommer ifrån Jysk.
 
Idag är det söndag och jag funderar på att ta min semester dag idag. Kanske att jag sticker iväg och handlar lite på Netto/ICA senare men mycket mer gör jag inte. Sen tar jag alla mina måsten imorgon. Och senare i veckan. Kommer ju inte bli mycket till semester medan jag är hemma. Så mycket som ska göras. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0