Söndagen är snart förbi.

Jag har umgåtts med Linda nästan hela dagen. Vi var först nere och solade vid poolen, trodde inte solen skulle ta så mycket men det gjorde den tydligen. Fått tydliga sträck efter bikinibandet runt halsen. Har nog halva solbrillor som också är markerade i halva ansiktet. Annars så va de nog bra. Jag trodde inte ens solen tog längre här eftersom jag alltid går runt och fryser och är alltid klädd i Cardigan men ifall man faktiskt ligger i solen så va de varmt och skönt!
 
Sen gick vi och handlade grönsaker och sånt till middagen. Har sedan suttit nere hos henne och hackat olika grönsaker som Linda skickat till mig. Så vi har gjort ett bra arbete tillsammans. Hon lagar maten och jag tog Annas plats som hackerska haha.
 
Sett ett avsnitt av solsidan och även två avsnitt av Klara och Mia. Så lite skratt har det blivit. Nu börjar jag bara bli helt slut i skallen. Middag om en timme typ sen har jag ju Luxor imorgon vilket betyder att jag ska upp väldigt tidigt. Puh. Men Luxor är en utflykt jag gillar att guida på så det är inga problem om man bortser från den tidiga uppstigningen (; 
 
Så det har varit en bra ledig dag, och jag har ju faktiskt gjort något istället för att bara ligga i sängen hela dagen. Fast nu är klockan halv åtta och jag vill bara sova haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0