En dag som barnvakt.

Det är ju ingenting nytt för mig. Jag har ju agerat barnvakt förr och jag har alltid gillat barn (ta det på rätt sätt tack). Jag minns fortfarande den här videon på mig och min lillebror på BB när han inte alls var speciellt gammal. Jag satt med honom i famnen och sa till kameran att jag visste hur man gjorde så sch'ade jag mot Emil samtidigt som jag vaggade han fram och tillbaka, det som var gulligast med allt var ju att han var redan tyst för han sov. HAHA!
 
Vi var iallafall uppe väldidgt tidigt idag för vi skulle åka iväg till Joakims kusiner innan hans moster åkte iväg. Så vi små pratade lite innan hon åkte och sen tittade vi lite på TV innan små killarna vaknade. Det blev lite frukost och TV för dem först sen gick vi ut och letade upp alla delar till stuttsmattan sen började vi montera ihop den tillsammans med den stora killen medan de två små spelade lite fotboll med varandra. Det tog lite tid att få ihop allting med skyddsnät och allt och när det väl var klart hade killarna hoppat färdigt på tre minuter sen var de inte lika kul längre haha. 
 
Sen blev det en fisketur planerad. Plockade fram grejer. Började med lunchen, fick alla att äta, klädde på dem ytterkläder sen packade vi in ungarna, fiskegrejerna och hunden i bilen så körde vi mot stugorna i oxviken där vi hälsade på Joakims systrar och mamma. Lämnade hunden hos dem medan vi och små killarna åkte till ett ställe där vi stod och metade. Jag är inte en fiskemänniska själv och var väl lite njeeig till hela idéen. Har fått krok i mig när jag var liten så jag ville inte ens hålla i ett spö med krok än mindre med ett barn som kan svänga in kroken i mitt öga men det gick bra. Jag stod med minstingen och de var lite små kul där i fem-tio minuter. Nej fiska är väl ingenting som jag tycker är speciellt kul, så det är ju tur att Joakim kan få lite ensamtid eller kvalitets tid med sina kompisar när han ska fiska för jag vill nog helst inte följa med. Blir bara kallt och då är jag hellre någonannanstans (; men de va ändå ganska mysigt och va ute med killarna och se dem bli glada när dem fick upp dessa små små små fiskar på krokarna. Ja jag till och med trädde på mask på kroken.
 
När vi fiskat i en timmes tid något åkte vi tillbaka till oxviken för att lämna tillbaka bilen till Jockes mamma, vi lånade den för den var lite smidigare att ha. Sen packade vi in alla grejer samt ungar och hund i bilen igen och körde tillbaka till huset. Gjorde lite mellanmål och sen satt killarna framför tvn. 
 
Lite senare kom deras mamma hem med pizza till oss allihopa, ett bra slut på en lång dag. Så jag har haft fullt upp och det har varit väldigt roligt. Dagen har också gått otroligt fort tycker jag. Trots att den varit säkert dubbel så lång som mina dagar de senaste veckorna :P
 
Tänkte väl sätta igång något avsnitt från andra säsongen av White Collar sen somnar jag nog gott inatt, hoppas jag iallafall. Imorgon håller vi tummarna hårt på extremt fint väder. Då blir det ut till oxviken och kanske lite solning på klipporna .. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0