Lördagen 20 Juli.

Gårdagen blev inte så lång, and Im the one to blame. Men vi åkte iallafall till Elin vid halv fem tiden och när vi suttit där en liten stund började fler folk trilla in och vi startade grillen. Måste säga att en vingligare grill har jag nog aldrig sett förr haha. Men det blev underhållning för gallret trillade ner i grillen flera gånger när Elin höll på att värma upp sina potatisar på den.
 
Efter att alla fått i sig mat i magen så skulle vi spela BUX (eller kanske de stavas Bucks eller på något annat sätt IDK frågade inte efter stavningen). Det är som kubb men allt handlar om att slå ner "kungen" och när man gör de ska man dricka så mycket man kan medan motståndarlaget reser kungen, de lag som druckit upp sin dricka först vinner. Kan säga att vi tjejer klassade ut killarna första rundan men sen fick jag ont i magen. Uh.
 
Jag fick då ont i magen en stund, cidern gick ner super sakta och jag kände inte alls för att dricka den ville helt enkelt inte ner, sen blev det kallt också och jag klarar inte av att frysa då håller jag inte humöret på topp. 
 
Vi satt ute på gräset i solen en stund, sen för flyttade vi oss efter solen och sen tillbaka in i minipartytältet (aldrig sett ett så litet partytält förut, gulligt var de). Musiken ändrades, och hackade så fort de kom en bra låt och någon ville höja volymen. Men det var ganska kul, men jag var inte alls i mitt ess och jag måste skylla på kylan.
 
Så klockan hann väl passera tio när Ida och Josefine kom och hämtade mig och Joakim. Han hade ändå druckit upp all sin dricka och jag var bara så kall. Så vi åkte hem. Jag fick dock ganska dåligt samvete (eller kände mig elak) som drog med honom hem trots att han nog hade velat stanna kvar. Men men.
 
Gick upp och la mig i sängen under täcket med joggingbyxor, linne, strumpor och tröja för att få upp värmen. Hade tänkt ta en varmdusch men eftersom man fryser efteråt tyckte jag att ligga under täcket lät som en bättre idé. 
 
Jag har varit vaken en bra stund men älskling ligger kvar på andra sidan sängen. Har varit värsta fighten om täcket inatt eller ja han har dragit ganska mycket så jag inte haft något täckte. När tittar jag över på hans sida så har han likoms vevat in benet i två meter täcke, konstigt jag inte fått något då haha.
 
Har varit nere och hämtat resorbvatten till honom, han sa att han inte behövde för han mådde bra. (Jag som bara ville va snäll och ta hand om honom efter att han varit så söt och tagit hand om mig). Nåväl. Solen ser man inte av här så jag börjar känna att jag skulle vilja vara hemma för nere i Skåne verkar de ju vara så fint väder hela tiden. Fast nere i Skåne har jag inte Joakim så dåligt väder får helt enkelt vara bra (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0