Måndagen 22 Juli.

Idag har vi varit ute och åkt med båten. Det blåste lite ute på havet och båten hoppade på vågorna men de va ändå ganska härligt. Joakim var ju super nöjd som kapten men hade varit ännu mer nöjd om han haft en kaptens mössa. Sagt till honom att han kan ta sin studentmössa man de va tydligen inte lika kul. 
 
Vi körde först och hämtade Joel sen åkte vi och lossade båten från bryggan och åkte ut. Vi åkte till Oxviken och små killarna var ju ganska snabba med flytvästarna till båten när vi kom. Dessvärre så blev det inget åkande för deras del. Vi var inte där så länge, så dem får åka en annan gång istället. Lika glada var dem när vi åkte och dem stod och hoppade i vattnet från klipporna. Jag säger bara brrr va kallt de va, doppade fötterna när jag hoppade ur båten och tog typ tre steg i vattnet och gick i land sen gick jag tillbaka ut för att ta emot Joels handduk medan han och Joakim drog in båten. På de få sekunder jag var ute i vattnet frös nästan fötterna till is, så kallt var det alltså.
 
Vi gick iväg till stranden bredvid och la oss där en liten stund. Joakim kom med glass som vi delade, men i ett försök av han att ta glass vältes ju bägaren ut på filten, haha.. Det var mysigt med lite strandhäng med solen som tittade fram lite ibland. Sen gick vi tillbaka till båten och åkte hemåt igen. Lämnade av Joel hos han och vi körde tillbaka hem och åt middag. Joakim är nu ute och klipper gräsmattan sen får vi se vad vi ska göra ikväll. Killarna är sugna på att hitta på något och vi hade tänkt sticka och spela biljard i stan men tydligen var det stängt fram till Augusti så de blev inget med det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0