Fredagen 28 Juni.

Min morbror kom hit igår och vi fick faktiskt fixat problemet med airbagen och lampan slutade lysa. Så jag och Joakim åkte in snabbt till Klippan och ombesiktiga bilen, då var de ju kul att vi arbetat under bilen och kände och kollat så allt var bra men så va de sidleds spindelleden var glappig så de blev ändå inte OK. Jäkla mög säger jag bara.
 
Pappa har varit iväg och hämtat en sån led idag så den ska bytas. Inte för att de bara är spindelleden man bytar på min bil uan man får ju byta hela alltet för de sitter i ett liksom. Nåväl, snart så är den bra..
 
Jag och Joakim hoppade över matbjudningen och åkte till stugan en liten stund sen åkte vi in till Helsingborg, käkade lite på knutan sen drog vi till bian och såg man of steel. Jag uppskattade nog denna filmen mycket för att jag sett hela Smallville serien, hade jag inte sett den så är de nog en del saker jag inte skulle förstått men jo den var nog helt okej ..
 
Låg och tittade på film långt in till morgonen och sen sov jag hur bra som helst fram till klockan tolv idag. Nu är vi då hemma på besök för att fixa min bil sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra idag. Imorgon ska vi iallafall festa lite (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0