Tisdagen 18 Juni.

Mamma kom in och väckte mig halv nio för hon ville åka till stranden, jag dog nästan så trött jag var. När jag sen väl gick upp visade sig att töserna skulle iväg på sina äventyr och syrran ville väl sova så det skulle bara vara jag och mamma sen vet jag inte riktigt vad som hände men det blev iallafall inget stranden. Jag var lika glad för jag gick och la mig medan mamma åkte och handlade. Slutade med att jag råkade sova till klockan passerat tolv. Shit.
 
Tittade ut och såg att mamma tagit plats på en filt utanför oss så jag tog min bok och sen gick jag ut och la mig bredvid henne. Så jag läste ut min bok idag. Hade väl kommit till sida 60 när jag började läsa idag. Sen vips var jag på sida trehundranågonting och boken tog slut. Tyckte faktiskt inte denna boken var lika bra som den första eller den åttonde boken (ja jag råkade ju köpte bok nr 8 först och eftersom jag tyckte den var så bra ville jag ju ta serien från början).
 
Varit iväg i byn med mamma och syster en sväng också. När jag kom hem fick jag ännu ett sånt där moment då jag bara vill gråta över min kropp. Det är inte kul att vara "smal" och ha stora bröst för det finns fan ingenting som passar en. Ändå känns det som smal med stora bröst skulle vara idealet om vi kollar på playboy brudar och barbiedockor. Jag kanske också skulle vilja vara sexig någon gång. Istället får jag väl klara mig i tantkläder. För de är väl de enda i underkläder jag kan ha. Jag vill ännu en gång ta fram saxen och bara klippa av mina bröst. Ja jag har sagt det förr och jag kan säga det igen, jag HATAR stora bröst. Kan jag ha en skjorta på mig? Nej för antingen får brösten inte plats och den sitter bra för övrigt eller så får brösten plats och skjortan ser i övrigt ut som ett fucking tält. Ursäkta om jag bölar men jag är trött på att ingenting verkar vara tillverkat för mig....
 
Sen glömde jag helt bort att dra ut och köra med min bil så det får jag väl göra imorgon förmiddag, måste få blandat kspriten med bensinen så värdena är bra om dom inte redan är det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0