Uh nu blev jag så där trött igen.

Känns som jag varit runt i halva Skåne idag på olika ärenden men det har jag ju inte. Var iallafall en sväng hos morfar och kelade lite med Ciny, fick en honungsmelon av min morbror och stod där och traggade en stund. Sen blev det dags att åka mot Gillebagaren för att hämta upp Hillevi som slutade jobbet. 
 
Kom hem och satt vid datorn en liten sväng sen blev det att jag och pappa åkte hem till farmor en sväng och snackade lite där. Hon fick sin present av mig, ett nytt stenägg till sin samling som hon har på vardagsrumsbordet. Nu har hon även ett från Egypten. Efter att vi varit där åkte vi inom ICA och jag fick postat mina tradera saker som dock hade en fraktkostnad på mer än jag själv satt som pris, känns ju som jag är riktigt duktig som går minus! En liten sväng in på ICA och handlade också. 
 
Hann komma hem sen fick jag veta att lillebror skulle bli sen hem så Hillevi behövde åka och handla så vi hoppade in i bilen och åkte ner till Perstorp igen. Köpte lite saker så jag kan göra pastaröra kanske imorgon eller något sånt. Kom hem lagom till middagen var färdig så nu är jag istället för dö hungrig, proppmätt.
 
Har startat fjärde SAW filmen nu så jag ska bara chilla en stund. (när jag var i Egypten så började jag ju mitt maraton och trodde jag skulle få sällskap av Joakim och se de sista filmerna, men när han väl kom på plats så gillade han ju inte dessa filmer. Sen hade jag helt plötsligt inte tid att se film så maratonet glömdes bort helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0