Underbara dag.

Blev väckt av mamma redan klockan sex men jag gick ju inte upp förrän efter halv sju. Behöver inte en timme på mig att göra mig redo för Ullared direkt (; Kom ifrån huset närmare halv åtta för syrran hade lite problem vi behövde vänta på.
 
Åkte inom donken på vägen och ja jag tycker nog den normala toasten man åt förr var bättre än den jag åt idag, men jag tyckte ändå inte den va så farlig som jag trodde efter allt prat om den. 
 
Väl inne på Ullared hittade jag minsann en hel del saker. Fyllde på med shorts och några toppar, lite små saker till håret och lite sängkläder. Sen när jag gick för att leta efter fotoalbum och sen kom tillbaka till mamma och dem vid sängkläderna hittade jag inte min vagn. Tog typ fem minuter innan jag hittade den och det var nog tur det för där fann jag en dörrspegel för 99kr som jag köpte. En helkroppsspegel som man bara fäster i hankar som man sedan hänger på dörren, hur nimt som helst!
 
På vägen hem höll jag på att dö av skratt, tårarna rann lite också. Varför? Jo för minisyrran snackade om ett snatteri som hon och mellansyrran sett. En man hade lagt frysmat innanför jackan så det syntes tydligen. Då berättade mamma att hon hört om en dam med hatt som hade försökt snatta en frystkyckling. Hon hade då lagt kycklingen under sin hatt, de va bara de att innan hon kom ut ur affären hade hon svimmat pga av kylan mot huvudet. Förlåt att jag skrattar men tänk när hatten trillar av huvudet och det rullar ut en fryst kyckling på golvet, vilket jävla syn haha jag skrattar lite inombords igen ..
 
Så det har varit en underbar dag tillsammans med mamma och mina systrar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0