Visste ni detta om mig.

- När jag var liten och skulle gå på toaletten på natten så lät jag alltid dörren vara öppen och lampan släckt så ingen skulle kunna se in genom fönstret. (Var rädd för fönstertittare till den gräns att jag till och med duschade i mörker så pappa fick sätta dit en plastskiva in i fönstret som man inte kunde se igenom bara för jag skulle kunna va normal på toaletten).
 
- Jag har skrivit handdagbok så länge jag kan minnas, man kan ju faktiskt inte outta precis allting på bloggen även om jag oftast har svårt att sätta gränser på vad som kan delas och inte. (och när jag var liten hade jag ju sådan dagbok med lås som hade nyckel som gick i alla dagböcker så självklart läste jag syrrans dagbok någon gång också, men de va när jag var liten, max femte klass, sen förstod jag bättre de här med privatliv).
 
- Jag var utomlands första gången när jag var 18år, då för att "sommarjobba" i Ayia Napa en månad. (sen dess har jag varit i Magaluf 2 veckor, Bulgarien 4 månader, England en helg och två år senare var jag där i en vecka, Tyskland, Gran Canaria 2 veckor, Thailand 1 månad, Grekland 4½ månader, Egypten 7 månader,)
 
- Jag har varit med i media flera gånger. (När jag var liten var jag med i tidningen ett flertal gånger, jag var med i en tävling på radion när jag gick i åttan och jag har varit med en sekund på svensk tv och även synts till i BulgariskTV 2008 för när jag jobbade där höll vi med att samla in pengar till ett barnhem och dem gjorde rapport på de och då syntes jag i bild också, woop woop mini kändis here I am)
 
- Jag älskar karaoke. (Även om jag kan ha svårt att gå upp först om jag är i ett nytt sällskap, men när jag väl kommit upp en gång så vill jag knappt släppa mikrofonen ifrån mig haha)
 
- Jag har en gång när jag var liten testat att hoppa ut genom ett fönster på andra våningen. (Detta bara för att se ifall jag klarade av det ifall det skulle börja brinna i vårt hus. )
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0