And then I played sleeping beauty!

Så jag kom hem efter att ha lämnat Joakim på flygplatsen. Sopade lite på golvet, slängde in lite tvätt i maskinen och sen la jag mig i sängen och kollade serier då mitt internet slutade fungera men jag var för lat för att gå till mobinil. Jag råkade somna och vaknade igen vid sex tiden, oops.
 
Gick ner till mobinil och fick fixat med min dosa, gick till abu ashara och köpte brieost och buljong. Kom hem och la mig i sängen igen. Bara väntat på att klockan skulle passera nio så jag kunde använda internetet igen :p
 
Så jag underhöll mig lite med mobilspel, några avsnitt Hawaii five-o och sen gjorde jag en "kyckling"/curry gryta med ris. Varför jag har "" tecken över kycklingen är för de inte finns kött i grytan, bara kycklingbuljong (; mohaha.
 
Kommer bli helt hemskt att sova själv inatt, nu har jag ju återigen gått och vant mig vid att somna med någon bredvid mig som håller om mig eller som drar filten ifrån en. Jag kommer sakna det. För sova ensam är ju ganska tråkigt. Nu finns det bara jag och mina kuddar och dom är ju inte mycket till sällskap..
 
Jag håller tummarna att min resterande tid här i Egypten går fort. Och jag hoppas jag kan hålla humöret uppe och göra det bästa av allt. Så jag inte går ner i bitterfittaträsket igen. Det är aningen tråkigt att snea på exakt allt. Jag är inte en sådan person egentligen, då är de inte kul och bli det nu heller..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0