Det blev en bättre dag!

Så jag var ute på hotellservice i Sahl Hasheesh första gången på väldigt länge faktiskt. Det var ganska så ensamt så det var inte jätte roande men några söta människor kom fram (:
 
Avbröt sedan hotellservicen för att åka hem och äta innan jag skulle möta upp min buss som skulle ta mig runt på shoppingturen. Hade en buss nästan full med danskar men det gick mycket fint ändå. Jag tror jag lyckades charma dem med mina danska tal och söta stämma (; Var en bra tur, en rolig tur, fick till och med beröm och det gillade jag såklart!
 
Kom hem och bytade kläder sen tog jag med Julia och Louise till Hardrock café för att äta lite mat med Julias vänner. Mycket trevlig kväll. Så dagen blev ju bättre än hur den började med de där långa tre timmars sömnuppehållet. Ni vet paniken som kommer över en när man måste sova och därför blir stissig, de va lite boven i dramat imorse också.
 
Vi har det ur världen och psykopat Olsson kan vara lugn (; mohaha.
 
__
Snart blir det släcka ner och starta tredje saw filmen som jag har redo på datorn. Fixade alla medan jag var hemma i Sverige, awesome! Tycker dem är bättre nu när man vet lite och kan lägga märke till saker man inte la märke till första gången. Kan dock fortfarande spänna mig åt äckliga saker, så som gårdagen när hon trillar ner i alla sprutor och river runt. Jag tänker bara på hur jävla ont de måste vara att få en nål in under nageln men tror knappast de var de värsta problemet (;
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0