En solig dag i Kairo.

Steg upp nästan mitt i natten utan många timmars sömn. Körde pick up så alla gäster kunde följa med sen blev det en liten sovlur innan morgonstoppet där vi gick av för att rasta benen, gå på toaletten och sen äta lite frulle. Försökte tanka bussen imorse också men gick inte så bra, stod där i typ tjugo minuter sen gav vi upp och åkte vidare. - Bensinen här är extremt billig, ca 1,85L.E litern men tillgången är liten så kan skapa långa köer..
 
Åkte vidare och körde lite prat. Lät dem sova lite till sen när vi entrade Kairo så började jag prata lite mer. Besökte museumet först, sen lunchade vi på en ny restaurang precis vid pyramiderna och de va en fin restaurang. Maten kan jag tycka är den samma överrallt när de gäller buffé maten här i Egypten. Ris, pasta, kyckling, fisk och sallad. Men de var en hit ändå tyckte gästerna och de va ju bra (y)
 
 
Sen var det dags för Giza och pyramiderna. Stoppade vid panorama där jag agerade fotograf till många. Sen tog vi en kameltur ner mot pyramiderna och för första gången lämnade jag mobilen ifrån mig för att låta dem ta bild på mig. Då säger han ställ dig upp. Så jag gjorde en Nicolas och har nu skaffat mig en ny profilbild, awesome!
 
- Detta är dock inte profilbilden, detta är en av de andra bilderna som togs!
 
Lite egentid för gästerna sedan för att besöka pyramiderna eller bara gå runt och titta och ta lite fina bilder. Avslutade med ett fotostopp vid sphinxen också innan vi lämnade Kairo bakom oss och åkte hemåt igen.
 
En lång dag och imorgon är larmet ställt på typ allt mellan 8 och 8:30. Börjar jobba igen klockan 9, lockar inte det minsta efter detta passet men behövs det så behövs det ju. Bara att göra vad man ska och se glad ut. Som idag.
 
Sen har jag ledigt på fredag och semesterdag på lördag så det blir väl till att njuta av solen och av sällskapet så mycket som möjligt nu. Åh jag vill inte att veckan ska ta slut. Får gärna vara fredag och lördag hela nästa vecka. Låt inte onsdag komma fort. Jag kommer gråta. Bölig som jag är. Och hur ska jag fungera .. Finns bara en sak i mitt huvud men jag vågar inte riktigt..
 
Nu får jag väl gå och duscha sen inta sängen, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0