Måndagen 25 Mars.

När jag väl la huvudet på kudden igårkväll så slocknade jag väldigt fort. Hann nog inte se många minuter av Ncis avsnittet. Jag har nog ett fel i huvudet men jag gillar att sova. På senaste tiden har ju min energi varit väldigt låg och det första jag tänkt på morgonen är hur mycket jag vill att kvällen ska komma så jag kan gå och lägga mig igen. Det är inte riktigt okej. 
 
Men sen fick jag ju besök i två veckor och det gjorde att jag mådde mycket bättre. Jag gjorde lite mer än vanligt. Blev inte bara ligga i sängen med datorn framför mig utan jag kom ut. Fick ju dessutom lite sol och känner nu att jag ska försöka komma ut varje ledig dag jag har kvar här. Är ju redan bestämt att jag ska följa med Nicolas till Mahmya på torsdag när jag är ledig om den blir av med reseledare. Behöver solen, den gör mig också gladare.
 
Nu har jag ju dessutom fått min avresedatum vilket också gör att jag har något att se framemot. Ta mig inte på fel sätt nu bara, jag har verkligen älskat mitt jobb. Det passar mig väldigt bra men jag har nu varit här i Egypten i ett halv år på fredag och jag har hemlängtan. Ni kan nog inte riktigt förstå hur det är förrän ni är i mina skor. Dessutom älskar jag ju mat, svenskmat så jag kan väl erkänna att jag saknar den väldigt mycket också. Typ som griskött. Till och med IKEA-korv är något jag längtar efter, jag som inte ens gillar korv så mycket. 
 
Nej nu ska jag sluta tänka på mat, har inte ätit på hela dagen och håller typ på att dö av hunger. Har två hotell kvar att besöka innan jag kan åka tillbaka till kontoret göra lite arbete där och sen ta mig hem och äta innan jag ska hålla IM ikväll. 
 
På fredag är det äntligen sushi time igen, Michelle fyller år och det firas med ett Famous besök. Längtar eller? Tre veckor sedan sist typ, så jo det ska bli gott! :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hemdatum? Skulle du inte vidare till Grekland å jobba i sommar?!

Svar: Man får alltid ett hem datum mellan destinationerna. Ibland är de bara någon dag ibland kan man va hemma en vecka eller två innan man åker vidare (:
mysaansvensson.blogg.se

2013-03-26 @ 13:39:37
URL: http://hannene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0