Fredagen 8 November.

När larmet ringde kvart över nio imorse så snoozade jag en kvart för jag skulle egentligen inte upp förrän halv tio. Fast när larmet ringde halv tio så tänkte jag att en halv timme att göra mig i ordning på räcker så jag snoozade en extra kvart. Sen när larmet ringde för sista gången var det bara att gå upp, drog upp håret i en tofs, sminkade mitt trötta ansikte för att se fräschare & piggare ut, på med kläder och sen var jag typ klar. Väckte Joakim, drack vitaminvatten och sen åkte vi in till stan.
 
Mitt möte tyckte jag själv gick väldigt bra och jag känner faktiskt väldigt positivt för det här. Så nu håller man väl bara tummarna på att jag inte är ensam om att tycka så.
 
Joakim var redan i byggnaden när jag var klar så vi hoppade ut i bilen och körde och kollade på lite bilar. Åt lunch på mc donalds (nej det är inte konstigt att jag går upp i vikt med all den här skräpmaten och noll motion som jag kör på nu men jag ska bli bättre på de här) sen körde vi hem igen.
 
Jag har faktiskt fått ordning lite här hemma. Startade en maskin med tvätt, rensade kattlådan, sopade upp all kattsand runt lådan sen drog jag dammsugaren runt på nedervåningen, fixade med disken och diskade upp saker för hand och nu får jag äntligen sitta ner i soffan och andas lite.
 
Känns bra faktiskt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0