Lördagen 30 November.

Det blev inte en lång utekväll för oss igår, var faktiskt hemma innan tolv. Jag la mig i soffan och åt lite chips och godis medan jag sett några avsnitt av olika serier. Har otrolig huvudvärk, fast hade början till det redan innan jag gick ut.
 
Tog taxi hem och plånboken hamnade inte i väskan när jag betalat så när jag gick ur taxin och skulle lägga ner kortet hittade jag inte plånboken. Började springa efter taxin men han såg mig inte, som tur var stod mobilnumret på kvittot jag fått så jag ringde honom, han hade dock hunnit en bra bit sa han och för att han skulle komma tillbaka med plånboken skulle jag betala typ 150kr. Seriöst. Fast i efterhand så tänkte jag att han ska ju inte förlora pengar för jag tappat plånboken i hans taxi så 111kronor typ hann taxametern gå upp på när han kom tillbaka så det var bara betala och få tillbaka plånboken. Jag har ju mitt körkort, ICAkort, H&Mkort och några andra små betydelsefulla saker i plånboken plus min plånbok är jävulskt snygg så jag ville inte gå miste om de..
 
Har somnat lite på soffan under natten också men nu känner jag mig ganska pigg. Har skoskav på båda fötterna efter att gått runt i kängorna, där är en kant bak på skorna som skaver mot hälarna och de ena är ganska stort nu. Inte kunnat ha strumpan på hälen för då fastna det liksom i och de blir inte så kul imorgon att dra loss så fick va utan, vilket då gjorde att soffan skavde emot eller joggingbyxan så tillslut beslutade jag mig att gå på plåsterjakt och nu sitter jag med Simba-plåster på ena foten. Känner mig ganska kung! (;
 
När jag vaknar så ska jag göra matteprov och ett uppdrag då jag fick kortslutning igår när jag satt med boken. Kändes som alla uträkningar blev fel och när det går så vill man inte göra prov. Provet ska ju gärna gå bra så jag tror jag har bättre flow idag istället. 
 
Annars är lördagen inte uppbokad med något och det är nog lika bra, tror jag kommer ha en pojkvän som är lite bakis idag. Fast så länge han haft kul så vad spelar det för roll (: ps, jag kommer säkert också vara bakis trots att mitt alkoholintag var lågt, jag är ju född med den dåliga genen haha...
 
Nej men om jag skulle försöka sova igen då. Önskar er alla en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0