Onsdagen 13 November.

Kan inte säga att denna dagen började så bra då jag fick köra in till stan istället för att dra lite sovmorgon. Vaknade på lite fel sida där och sen till råga på allt var jag super dålig på att skrapa rutorna så de tog typ tio minuter och då hann jag bli lite mer irriterad haha.
 
Inne i stan gjorde jag mitt ärende på mindre än fem minuter sen hittade jag knappt ut igen. Sen var det bara gasa hem igen, tänkte köra inom ICA och handla någon bulle till frukost men de öppna först nio och jag va där en kvart innan orkade inte vänta.
 
Fick mail ifrån studie & yrkesvägledaren och återigen var frågetecknet enbart för att jag inte hade tillräckligt med kunskap. Så på måndag börjar kursen matematik 2b att vi behöver behörighet 3b betyder att den kursen ska göras efteråt. Bah!
 
Nej nu ska jag väl äta lite frukost sen kommer jag sova en timme eller två. Sen ska jag ta tag i kattlådan, disken, dammsuga och lite annat smått o gott. Kanske också fundera ut något att äta till middag, någon som har tips att komma med?
 
ps, ni är otroligt dåliga på att ge respons och som vanligt var det INGEN som svarade på min fråga i detta inlägg. Jag undrar om det är så otroligt jobbigt att skriva en kommentar eller om ni bara helt enkelt tyckte gåtan var för svår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0