Glöm inte bort att ta hand om dig själv.

När kylan kommer är det lätt att läpparna blir torrare, händerna blir torrare, nagelbanden spricker. Så glöm då inte stanna upp en sekund och ge dig själv lite hemmaspa behandlingar. 
 
 
När jag var på H&M sist så hittade jag nailpolisher för 19:50kronor. Jag såg och använde sån här för första gången sommaren på Skiathos då Johanna hade en sådan och visade hur man använde den. Det finns fyra sidor och det står vilket steg det är på dom. Jag använder inte första då jag har vanlig nagelfil att liksom fila naglarna med. Men hur man gör med denna är att jag börjar på steg två, liksom filar på nagelns ovansida, steg tre likadant och avslutar med steg fyra. Naglen blir helt len och glansig som att du har tagit genomskinligt nagellack på fast det är nagelns egna oljor som kommer fram och gör allt de där. Jag går runt och känner på mina lena naglar hela tiden.
 
Sen kan en nagelbandsolja också vara bra att ha till hands. Jag har väldigt dåliga nagelband och så går dom sönder så är jag där och pillar så jag försöker helt enkelt mjuka till dom så jag inte har någonting att pilla bort. Denna nagelolja köpte jag när jag fixade mina naglar för ett tag sedan så kommer inte ihåg vad jag betalade för den men på Kicks finns det olja & creme från ca 60kronor..
 
Läppbalsamet är köpt på Yves Rocher  för runt 20kronor och är återbyggande läppbalsam med sheasmör. Känns jätte bra på läpparna och jag har redan börjat använda det i förebyggande syfte eftersom jag har märkt att läpparna börjat spricka. Ni vet när man är torr om läpparna och så ler man och känner att halva överläppen gick sönder, typ så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0