Godkväll!

Jag åkte in till Birsta en runda mest för jag ville in på H&M och köpa nya trosor. Köpte även en ny tröja, köper de v-halsade långärmade toppar med knappar på ärmsluten, tycker dom är sköna och har nu svart, brun, vinröd och mörkblå. Gick sedan runt mest för att titta efter ett par stövlar, vill ha det nu när det inte hunnit bli jätte kallt. Tycker det är så snyggt med stövlar, synd bara stövelmodet är otroligt fult. Jag vill inte se ut som jag kommit från stallet eller är någon freaking cowgirl. Va hände med de kvinnliga stövlarna? Jaja bättre lycka nästa gång kanske (:
 
Sen har det blivit lite TV, lite mys på soffan och sen åkte jag till ICA och handlade lite. Har nu fått två nya Celsius i kylen, testade Cola för några veckor sedan och blev väl chockad över hur mycket sötningsmedel de smakade i eftersmaken men de är väl klart de måste finnas om den är utan socker. Andra bruken (Jocke tyckte inte om den så mycket, så drack halva hans) va faktiskt godare så jag tror väl man vänjer sig. Det är ju typ samma eftersmak på pepsi max o liknande o sådana har jag aldrig varit förtjusta i men .. Har iallafall köpt Vildabär då Anna tyckte det var en favorit sen var det många som nämnde lime och den kan jag nog tro jag tycker om också, så jag håller tummarna. Just för jag håller på att ta mig från läsken så kan ju detta va något jag får dricka istället då det är noll kalorier i burken, plus koffein så jag får lite energi på köpet.
- Anledningen till att jag vill ta bort läsken är väl först o främst för jag i princip druckit läsk nästan varje dag som reseledare och jag har fortfarande väldigt lätt för läsk. Kände mig stolt när jag åt sushi för jag tog Loka citron istället för Coca cola så det känns som jag börjar skärpa mig lite (:
 
Kom hem och gjorde lite potatis & broccoli soppa, hade nybakat bröd till det och sällskap av min kära sambo (: Sen fick jag order om att bara ställa disken på diskbänken för Jocke va tvungen att rusa och spela och sa att han skulle ta disken sen. Så det gjorde jag. Och har nu satt mig i soffan och tänkte väl mysa lite med läsning och serie till Jocke kommer tillbaka för då blir det lite filmmys (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0