Movietalk: The Conjuring.

En skräckfilm som har fått 7,6 i betyg på IMDb. Filmen handlar om en familj som har flyttar in i ett nytt hus och inser snart att det finns någon mer än dem i huset. Dem kontaktar Ed & Lorraine Warren som arbetar med det övernaturliga och vill ha hjälp med vad som finns i huset. Baserad på sann historia..
 
Jag hade ganska så höga förhoppningar om denna filmen eftersom så många skrivit på facebook att dem sett filmen och sen inte vågat typ ha släkt, man kan väl säga att filmen gjort många nojiga och lite mörkrädda. Jag gillar filmer som kan skrämma upp en och såg fram emot att det skulle ske. 
 
Dessvärre tyckte jag inte att det var en så skrämmande film. Jag tyckte om filmen det gjorde jag, både själva handlingen och filmen var bra gjord så jag skulle kunna se den igen men jag hade nog ändå önskat att jag också fick den där känslan efter filmen att jag ville dra täcket lite närmare ögonen och liksom tända lamporna i hela huset. Killarna var lite mer skrämda efter filmen, eller Joakim nojade lite iallafall. Men det var ingen som skrek eller hoppade till oerhört mycket i soffan så kan inte utse någon som förlorade det (;
 
Jag tycker absolut att om man gillar skräckfilm och lite av det där man inte riktigt kan förklara då ska man se den här filmen. Kanske blir du också uppskrämd som många andra eller kanske du som jag inte blev riktigt skrämd men ändå tyckte filmen var bra, eller så kanske du rent utav tyckte filmen var dålig och de hade ju varit synd.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0