Jag är duktig trots allt.

Jag är som en man när jag blir förkyld och det är väl det jag råkat ut för helt plötsligt. Halsen känns lite bättre, men jag har också blivit snuvig. Foten är bra till och från men jag råkade trilla lite halvt på den i sittande ställning så foten vek sig när jag skulle tömma tvättmaskinen så jag typ flö ner i golvet och skrek. Gjorde lite ont. 
 
Har trots att jag är "sjuk" tvättat två maskiner med tvätt, blir väl en tredje och sen får det va nog tills dess att det finns mer att tvätta helt enkelt. Sen har jag också dragit dammsugaren genom hela huset, katterna hade lite bus tidigare och såg lite hårtussar som flög runt så det behövdes. Plus att kattsanden hamnar av någon konstig anledning i trappan så ja jag dammsugar huset typ varannan dag. Tycker att jag är duktig! Blir väl andra bullar när jag väl får ett jobb, då kommer jag inte orka agera housewife men då är det ju tur att vi faktiskt är två om att sköta allt (; Såklart rensat kattlådan och sånt också idag.
 
Och snart ska jag väl ge mig på att laga potatisgratäng, hoppas verkligen jag lyckas få den krämig på detta sätt annars blir jag ledsen. Jag älskar potatisgratäng men jag vill att grädden ska tjockna och bli krämig och inte bara rinnig om ni förstår vad jag menar. Alla säger alltid på med massor av grädde, jo men så som vi gör hemma öser vi på grädde men grädden blir liksom inte tjock och det är de jag vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0