Lördagen 7 September.

Finns ingen återvändo nu. Första färgen har kommit i håret och jag gör helgens första mellanlandning och med det menar jag att jag gör inte andra färgen förrens "imorgon" så jag har mellanlandat på rött hår. Så när jag fått sova lite och sen vakna igen så lägger jag i den bruna färgen sen är jag done. Eller nja luggen ska nog kapas också, så trött på att den hänger överrallt hela tiden..
 
Tvätten ska vikas och det som ska med upp till norrland ska vikas och packas i resväskan, de andra ska läggas i flyttlådor. Sen ska resterande saker på rummet packas ner i lådor. Sängkläderna ska tvättas och hängas upp. Så jag har väl lite att göra när jag sovit. 
 
På söndag har jag helgens mellan landning nummer två. För jag flyger från Ängelholm och vidare till Arlanda där jag ska sitta och vänta på flyget i tre timmar och tjugofem minuter. Vad kan man roa sig med på en flygplats? Så länge.. Uh. Vad gör jag inte för att komma upp till min man igen. 
 
Jag vet vad som händer när jag kommit upp sen, då saknar jag familjen. Det är synd att mellanrummet är så stort för när jag är här nere saknar jag honom, när jag är där uppe saknar jag alla boende i detta hus. Nu man ska säga att man kan inte äta kakan och ha den kvar, det är synd. Nåväl, ni ska veta att vart jag än befinner mig så älskar jag er obeskrivligt mycket ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0