Onsdagen 11 September.

När Joakim lämnade huset imorse fick jag en ny sovkompis i sängen. Så trots att han inte är kvar hemma behöver jag inte känna mig jätte ensam, jag har ju en super kelig katt bredvid mig som bara spinner en massa (:
 
 
Nu ska jag torka håret sen har jag lite att stå i här. Ska dock se till att äta lite frukost så jag inte får dagens första mål så sent som igår. Shoppingturen för min del igår tog väl nästan fyra timmar och då var två timmar spenderade på Maxi, jag vet jag är sjukt långsam när jag handlar men jag kan inte den affären så jag gick efter min lapp och fick gå tillbaka flera gånger i vissa gångar. Sen kom jag ju därifrån nästan tolvhundra kronor fattigare. Dock fick jag ett tillfälligt ICA kort så jag fick minsann bonuspoäng direkt. Nu känner jag mig mega vuxen som fixat ett sånt kort, haha. Och att jag stor handlade så mycket känns så skönt för då vet jag att det finns mat hemma och man inte behöver handla så fort man ska laga mat. I like it!
 
Fick veta att Joakim skulle jobba lite längre ikväll så jag får äta själv idag, tänkte passa på att göra ugnsbakad lax med löjromssås och potatis (blir nog inte pressad om jag inte hittar en press i huset, tror vanlig kokt potatis går bra också). För Joakim äter ju inte fisk och detta är väl en av mina favoriträtter faktiskt. Typ den enda fiskrätt som jag äter. Yum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0