Vilken underbar dag!

Ja solen har ju tittat fram med jämna mellan rum idag. Åkte till Birsta och mötte upp Emma, började med lunch sen gick vi runt och tittade i affärerna. Hittade en kjol på H&M som jag bestämde mig för att ta utan att testa den, testade en del kläder på Bikbok och insåg att jag hade en sån dag då ingenting satt bra. Så jag tog kjolen för priset var inte högt och hade jag testat den hade jag väl lämnat den. Testade den hemma och med klackar på fötterna och en snygg topp tror jag den rockar sommaren alltså. Måste bara hitta en topp som matchar (:
 
Åkte inom Lager 157 och tittade också. Hittade ingenting speciellt. Förrän vi kom in på barnavdelningen. Då fanns dessa leopard harembyxor i annat material än dom jag tittat på på damavdelningen. Jag som är så kort fick ju plats i dem, så jag gick jag med ett par byxor i stl 160 hahahaha. Fast ska va glad, de va 50:- billigare än dem på damavdelningen så sparade ju lite pengar också (; Alltså drar vi slutsatsen att korta ben är bra att ha ibland..
 
 
Jag trodde faktiskt aldrig jag någonsin skulle äga ett par sånna här byxor för jag tycker egentligen dom är ganska fula. Fast i Egypten så tyckte jag Mikaelas byxor såg så otroligt sköna ut och då var det sånna här tunna fladdriga typ harembyxor. Så idag köpte jag ett par att springa runt i till sommaren, troligtvis bara hemma istället för joggingbyxor men vem vet. Kanske vågar mig ut också. Mysiga är dom. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0