Söndagen 31 Augusti.

Fy för sören va trött jag är. Trodde mitt tillskott av järntabletter skulle göra susen efter första pillret, så vart inte fallet. Kan ju skylla på att jag två nätter i rad sovit otroligt dåligt. 
 
Månaden avslutad nu iallafall och idag hade jag sista dagen på kontoret som konsult och imorgon kommer jag dit och är officiellt anställd! Känns ju faktiskt ganska bra om man säger som så. Sen tänkte jag att September månad ska bli en bättre månad än Augusti varit. Nådde inte riktigt målet, men tycker jag tog igen mig ganska bra efter en seg startad månad. Kämpar på och tänkte bli bättre.
 
Fick ett trevligt samtal av mamma och pappa idag också. Jag tänkte ju inte på att det var lördagkväll igår när jag ringde ner och då var dem inte hemma så då fick dem ringa idag istället. Helt plötsligt hade nästan två timmar passerat. Det blir så när man ska prata om livet. Saknar er allihop där nere i Skåne!
 
Nu ska jag väl snart försöka sova då, eftersom jag känner att kroppen inte riktigt orkar. Det är skönt att veta att man har lite sovmorgon imorgon, nackdelen är att sambon kommer behöva knuffas ur sängen och då hinner ju jag också vakna till liv. 
 
Hösten närmar sig med stormsteg och jag känner bara hur graderna skjunker för varje dag som går. I am not happy. Jag älskar sol och värme, att frysa är något av det värsta jag vet.
 
Godnatt! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0