Lördagen 27 December.

Det är fullt upp som vanligt. Jag har jobbat hela julen, sen har jag ju även hunnit med att fira jul lite. Så vi kan ju börja med den 23e bara för det.
 
Jag och Joakim var ju först under dagen på julklappsjakt. Allting gick väldigt smidigt eftersom vi visste vad vi skulle ha och typ vart vi skulle hitta det. Efter det åkte vi hem och slog in julklapparna, åkte sen till Joakims familj för uppesittarkvällen. 
 
På julafton så började jag och Joakim morgonen med att öppna lite små paket som kom med julstrumpan som vi fick från hans föräldrar. Joakim hade dessutom julklapp från mig under granen också så han fick öppna dom också.
 
Sen körde jag till jobbet och tog några samtal. Några få timmar senare satt jag i bilen igen. Åkte hem och hämtade Joakim sen begav vi oss till hans föräldrar där vi firade jul. Lite annorlunda jul detta året. Blev först Kalle som man alltid tittar på. Sen åt vi god mat och det blev en del heta samtalsämnen runt bordet. På kvällen kom tomten och delade ut julklappar. Det var en väldigt bra dag. Vilket gjorde att det blev aningen jobbig, saknaden till familjen gjorde att det slutade i tårar. Jag är lite små känslig som ni kanske vet, har ganska lätt för tårar. Allting var ju så bra och det enda som saknades var min familj så det kändes lite i hjärtat faktiskt. 
 
Dagen efter vart det jobb igen och lite fler samtal att ta hand om, lika så igår. Så resten av julen har varit enbart jobb. Igår efter jobb så åkte jag till Söråker för jag vart bjuden på spelkväll. Det var en mycket trevlig kväll med många skratt och glas vin. Det blev lite för många glas för mig som slutade kvällen på toaletten. Kändes ju mindre stabilt så idag har jag väl inte mått allt för bra så den där klänningsjakten jag tänkt dra på idag blev inte av. Istället har jag och Joakim myst ner oss i soffan med pizza och läsk.
 
Imorgon är veckans sista arbetsdag. Sen väntar en vecka med fyra lediga dagar, gud så skönt! :)
 
Så här såg jag ut förra julen, som spenderades nere i Skåne med min älskade älskade familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0