Lördagen 1 Februari.

Då var vi inne på februari månad och går bara framåt. Igår kom världens bästa pappa och Kurt upp till norrland efter en ca tolv timmars färd med hyrbil för att lämna av bla soffor och annat skit jag samlat på mig under åren. Jag är evigt tacksam för den hjälp jag har fått.
 
Vi har ju själva varit i lite små panik för att flytten blev av så snabbt, men vi hade tur som fick tag på en lägenhet. Då var ju nästa steg att stressa på familjen i Skåne om någon kunde hjälpa till att få upp mina saker. Känt lite små ångest över att be över en sådan sak. (En sån sak jag och min syster har gemensamt, man vill inte begära för mycket av andra, man kan inte se andra sårade och gör man någon ledsen vill man bara be om ursäkt för att slippa såra någon och man mår väl hellre själv dåligt än ser eller gör någon annan illa). Iallafall fick jag då hjälp av pappa och han fick ta med sig Kurt så han slapp köra själv, plus att ha sällskap av någon så man kan turas om att köra när det ändå är på tal om nästan 90mil är ganska skönt. Jag vet då jag körde o åkte sträckan (fast bara enkelväg, nu körde ju dem tillbaka också).
 
När Joakim kom hem från jobbet så började vi montera ihop sofforna så nu har vi fått dom på plats och det känns genast mycket bättre i lägenheten. Bänkade oss direkt framför TVn, nu är då nästa steg att köpa ett soffbord så man kan äta framför tvn också (;
 
Ätit lite pizza då soffmonterandet tog lite längre tid än väntat, kollat på Hunger Games två och myst på med lite chips, dipp och läsk (: Klockan har helt plötsligt blivit alldeles för mycket och lilla jag ska väl försöka sova snart då. Det bästa är att vi får en hel helg tillsammans då vi båda är lediga från jobbet, känns amazing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0