Onsdagen 19 Februari.

Det var riktigt skönt att sova ut idag alltså, jag hade ställt mitt larm på klockan tolv för att inte låta mig själv sova allt för länge. Gick upp typ kvart i tolv. Klev dock tillbaka till sängen ganska så fort igen, vaknade till liv med lite big bang theory. Efter det åkte jag iväg till ICA för att handla lite "frukost" samt mjölk o lite annat. 
 
Hem och åt mini ostbaguette med skagenröra, lite jordgubbsyoughurt samt ett glas oboy. Kände som en väldigt bra "frukost". Gott var det minsann också. Sen blev jag med huvudvärk så jag fastnade i sängen efter att jag diskat upp all disk vi samlat på oss sen igår. Tittade på två avsnitt pretty little liars, sen fick jag äntligen mig själv att plocka lite i flytt lådorna. Tog fram min enda gardin jag har, den kommer väl upp i helgen. 
 
När Joakim kom hem från jobbet snickrade vi ihop min andra Maui hylla eftersom den första gick sönder när jag höll en bit i handen. Fick ihop den och jag har börjat tömma en flyttlåda med badrumssaker. Känns som 96% av alla saker som finns i badrummet är mina, oops (;
 
Imorgon ska jag upp vid tio och börja tvätta lite kläder, sen på eftermiddagen är det planerat att åka in till Sundsvall och äta lite sushi (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0