Onsdagen 26 Februari.

Det är kul när man blir så förvirrad så man inte kommer ihåg om man duschade innan man la sig och sov kvällen innan eller inte. Nåväl!
 
Jobbet idag kändes lite tyngre, tyckte jag fick så positiv energi igår att jag trodde det skulle hålla i sig. Jag tyckte ju jag hade ett system som fungerade bra för mig och jag gjorde framsteg. Idag hade jag dock inte lika bra flyt trots mina försök. Får kämpa vidare imorgon och fredag sen är denna månaden över. Då tar vi självklart nya tag (:
 
Två dagar kvar till jag fyller år, tjugosex. Alltså jag vet att jag inte ser ut att vara så gammal, så jag funderar på om man inte ska börja bete sig som den ålder man ser ut som. Fast nja om jag nu ser ut som typ arton-tjugo så skulle den åldern inte passa in på mig längre. Förhoppningsvis har jag växt ifrån den galna tiden nu, blivit mognare precis som man blir med åldern. Fast jag är självklart inte lastgammal ... Inte än iallafall (;
 
I helgen förutom en middag&bio-date med älskling hade jag väl tänkt bege mig iväg och leta efter hyllor till lägenheten. Kanske lite plastblommor också för att göra det hem trevligt (ja det finns många fina plastblommor också, ska bara hitta det. Anledning? Riktiga blommor dör bara när jag finns i närheten så tar inte de ansvaret. Kul med vissna blommor liksom). Egentligen vill jag väl titta efter mer inredning. Fast får börja med lite i taget för att se hur lägenheten kommer utforma sig. Jag är mycket nöjd med vår lägenhet, nu vill jag mest bara få ordning här (:
 
Blir lite oplanerad sovmorgon imorgon. Bytt pass med en kollega så mitt splittpass försvann vilket jag absolut inte tackar nej till. Så lite sovmorgon då jag först börjar vid lunch, så förhoppningsvis vaknar man utvilad imorgon. Så nu kryper jag närmare kudden, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0