Torsdagen 9 Januari

Efter ännu en lång dag hemifrån har jag äntligen kommit under täcket. Både när jag körde till och från jobbet idag snöade det lite smått. Inte så att det lagt sig som ett tjockt vitt täcke, men man vet aldrig vad man vaknar upp till.
 
Dagen på jobbet har gått bra och det känns bra att man börjar känna sig mer bekväm med systemen. Klart man gärna tar all kunskap från början, men man ska ju utvecklas också och då måste man börja någonstans och ta sig uppåt så det känns bra. 
 
Det enda jag skulle kunna tänka mig skulle ge mer bekvämlighet är väl om jag lär mig att göra matlådor att ta med så man slipper slänga ut en massa pengar och tid på att gå och köpa mat varje lunchrast. Absolut något att jobba på (;
 
Imorgon börjar jag redan kvart i åtta så jag undrar hur mycket sömn jag kommer hinna få. Jag känner mig inte särskilt trött har ju inte direkt hunnit varva ner. 
 
Sen undrar jag lite det här med mina drömmar. Hur kan mina drömmar vara så lätt påverkade av min vardag. När jag precis hade börjat på Gillebagaren så vaknade jag av att jag själv satte mig upp i sängen och halv ropade "Jag ska" (vad jag skulle vet jag dock inte hehe), sen dess har jag fortsatt drömma om Gille vid olika tillfällen. När jag vet att jag ska upp tidigt och iväg på möten, jobb eller skola för första gången drömmer jag ofta om förseningar och försovningar av någon konstig anledning. När jag började plugga ekvationer för inte så längesedan var ju varje natts dröm en stor ekvation. Och sist men inte minst, inatt drömde jag enbart om att svara i telefon. - Känns som man inte hinner slappna av och vila ut under natten när drömmarna är så här "hektiska" av sig. Är det någon som känner igen sig i det här eller är det bara jag?
 
- Nej nu ska jag sova gott folk! Godnatt..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0