Måndagen 21 Juli.

Igår åkte vi ut till Oxviken igen och det blev lite hygge där. Jag badade benen lite i havet. Jag tycker fortfarande 21grader i vattnet är kallt, även om detta tydligen är otroligt varmt för att vara här. Vi sov över i stugan och dog av värmeslag under natten så jag fick dille på ett nattdopp. Ja jag hann komma ner till stranden innan jag ville in igen så det blev inte mycket mer än lite benbadande igen då.
 
Imorse var vi uppe vid halv tio och solen stekte redan. Tog min bok som jag började läsa igårkväll (läste typ 200 sidor på kvällen) och kunde typ inte slita mig. Blev lite hygge på morgonen sen tog jag mig ner till stranden. Läste ut boken och sen råkade jag somna där på handduken. Fått lite jämnare färg om man tittar fram och baksida. Däremot har jag ju fått värsta shortsbrännan, så jag slutade eftermiddagen med att bara springa runt i bikini trots att jag har otrolig ångest över min kropp at the moment. Jag antar att man tillslut kommer till den åldern då kroppen inte längre tål att man äter precis allt socker man kan hitta, dricker all läsk man får i sig och sen dessutom inte rör sig mer än när man ska på toaletten eller ta något nytt att trycka i munnen. Så efter denna sista semester vecka är det dags för lite förändringar matmässigt och även rörelsemässigt. 
 
Ja nej nu var det inte min kropp jag skulle prata om utan istället dessa två underbara dagar i Oxviken. Idag har Joakim även sjösatt båten så det blev lite vattenskidor och åka ring bakom båten för en del av folket där. Jag själv har ju blivit lite av en badkruka så jag vill inte riktigt. Dock tog jag årets första dopp idag. Och ja inte bara ner snabbt som jag gjorde först utan dem fick med mig ut på klipporna där även jag tog ett skutt i vattnet och simmade i land efter det. Lite Volleyboll hann vi också med, tre matcher för att vara exakt och kul vart det.
 
Grillade och städade innan vi lämnade och åkte hem. Fortsatt att ladda mitt bilbatteri såg ut att bli skillnad jämfört med när vi försökte ladda det ute på parkeringen så det var nog helt enkelt elen där som inte ville. Så imorgon får jag förhoppningsvis igång min bil igen :D
 
Bild från igår när vi precis startat grillen. Knappt undebart att bo så nära vattnet när vädret är så härligt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0