Söndagen 28 Juli.

Igår var det en lång dag. Vi vaknade och packade in oss och alla saker i bilen sen åkte vi ut till Oxviken. Blev lite Volleyboll först innan vi började med maten. Jag fixade tillbehören samt hjälpte Joakim att forma hamburgare av färsen vi köpte igår. Sen ställde han sig och grillade burgarna. Maten vart en succé!
 
När vi ätit klart började vi med hjälp av Jannice att fixa de tre tårtorna. Tog ut dem, folk började hugga in sen öppnade Joakim sina presenter och det var ett sista dopp för alla och jag började städa undan lite smått. Sa hejdå till släktingarna allt eftersom dem åkte sen tog vi tag i det sista med städning och disk. 
 
Vart ett mycket lyckats kalas, vi hade tur med vädret och allt också.
 
Kom hem och det blev att jag städade undan lite skit här också för att slippa ta det idag. Matte kom på ett litet besök och vi startade en skräckfilm. Kommer inte ihåg vad den hette, den var ju inte dålig som en b-film men den vart nog lite rörig tyckte jag. Sen eftersom jag blev så trött tyckte jag den vart lång. Men jag tyckte det var en sevärdig skräckfilm.
 
Gick och la oss. Imorse när Joakim skulle upp och jobba var jag den som var pigg av oss. Men jag skulle ju sova vidare och det blev kanske en halv timme längre snoozning än vad jag tänkt mig. Men att sova till halv elva på sin sista semester dag, det tycker jag är helt okej! Undrar dock hur bra jag kommer orka morgondagen. Då ska man upp tidigt och aktivera sig hela dagen, kommer ju slockna direkt jag kommer hem imorgon :p hahahah.. Jaja men så är det.
 
Jag har absolut haft en bra semester. Jag har fått spendera lite av den med min familj som jag annars så sällan kan träffa då avståndet är enormt. Jag saknar er otroligt mycket ibland. Så det var verkligen behövligt att komma ner och kramas lite och bara va hemma, ja jag kommer alltid säga hemma till Skåne spelar ingen roll om jag kommer bo här resten av mitt liv (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0