Torsdagen 13 Mars.

Igår åkte jag och Joakim nästan land och rike för lite ärenden som vi skulle uträtta under vår lediga dag. Vi hann även med ett lite besök hemma hos hans föräldrar innan vi åkte hem igen. Solen sken och det var ju en ganska underbar dag. Kvällens planerar ändrades och istället låg jag och halv sov på soffan hela kvällen. 
 
Idag gick jag upp och packade ihop kläder och gick till tvättstugan och fixade snabbt igång två maskiner tvätt. Ungefär en halv timme senare gick jag och Joakim tillsammans och hämtade tvätten. Vet ju att det väger lite mer på vägen tillbaka än på vägen till tvättstugan så jag bad helt enkelt om bär hjälp (;
 
Vi hade bestämt att vi skulle åka iväg och titta på lite möbler, men även dessa planer ändrades. Vi fick istället besök av kakel-mannen som kom hit för att fixa våra trasiga kackelplattor i köket. Fick dit fem nya och han ska komma hit imorgon och fixa det sista. 
 
När han var klar med arbetet sa vi hejdå. Jag och Joakim packade in oss i bilen och så körde vi och åt lite mat, efter det gick vi på Jysk och hade sådan tur att dem hade halva priset på gardinstänger och liknande. Så vi kom ju undan ganska billigt vi som behövde typ allt. Tittade även lite på soffbord, men än så länge har vi inte riktigt hittat någon som vi båda gillar. 
 
Nu ska man väl börja ställa om sig för imorgon och helgen är det jobb som gäller igen. Känner ändå att dessa dagar har gett en hel del, vi har hunnit fixa lite saker i lägenheten eftersom vi båda varit hemma. Fått upp gardiner i alla rum också. Nu hoppas jag bara att själva tapetsering och målning av kök och vardagsrum går fort, så att resten bara flyter på (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0