Söndagen 4 Maj.

Igår var jag i Härnösand med en del av mitt nu gamla team. Vi hade hyrt bowlingbanor och spelade bowling på eftermiddagen, jag vart ju inte bäst om man säger som så, men jag tycker det var roligt ändå. Sen drog nästan alla hem till Ida en stund och så satt vi där och snackade skit och drack lite innan vi drog till Hamnkrogen där vi bokat bord. Åt god mat och hade en väldigt trevlig middag. Jag fick dock sådan otrolig huvudvärk så jag fick springa på toaletten hela tiden då jag trodde jag skulle kräka. Tack och lov blev det inget sånt, men detta betydde ju också att det inte blev något festande för mig. Jag fick skjuts hem av en kollega sen låg jag på soffan med Joakim en timme kanske innan vi gick och la oss och jag somnade nog ganska fort.
 
 
Imorse ringde larmet kvart över sex för Joakim skulle åka och jobba, jag skulle också gå upp så jag samtidigt kunde hämta min bil i Torsboda där jag lämnade den igår för att egentligen ta bussen in till Härnösand. Jag hade ju dock sådan otrolig tur att en kollega kom förbi i samma stund så jag kunde åka in med honom istället (:
 
Nåväl, upp tidigt och hämta bilen sen åkte jag hem, spelade slut på mina liv på candy crush sen sov jag 1½ timme innan jag åkte till Söråker för att handla lite då affärer och mackarna hade stängt när Jocke åkte till jobbet. Så jag åkte och lämnade mat till honom. Så satt vi där i fikarummet och snackade en stund innan alla var tvungna att gå och jobba igen.
 
Jag kom hem och började med att lasta in mat i kylen som jag handlat. Sen var det dags att tvätta då jag bokat tid mellan 10-14. Kom tillbaka in och började diska upp all smuts disk som låg i vasken. Nu har jag äntligen fått sätta mig i soffan för att äta lite frukost. Ska underhålla mig med något serieavsnitt innan jag tänkt hämta in tvätten igen. Så denna dag tänkte jag faktiskt ägna åt att städa lite. Det behövs verkligen. 
 
Och imorgon så börjar jag jobba på kontoret i Sundsvall, det känns spännande. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0