Måndagen 17 November.

Idag är jag ledig från jobbet eftersom jag jobbar på söndag. Kan dock inte säga att dagen blev lika bra som jag hoppats på. Jag åkte iväg för att köpa batteri till bilen då det la av igår trots jag två dagar tidigare köpt ett batteri som det visade sig jag inte behövde. Lämnade tillbaka batteriet dagen efter och dagen efter de gick bilen inte igång. Kändes som freaking karma. Dum som jag var stressade jag där på morgonen och råkade låsa dörren till bilen. Mina lås fungerar inte med nyckel så bilen går nu inte öppna längre. Försökte väl halvt bryta mig in idag, men vet inte hur jag ska göra. Vill väl hels tav allt bara bli pippi långstrump stark och slänga bilen i ån eller något. Börjar bli lite små trött på den nu faktiskt.
 
Sen skulle jag ju tvätta idag också. Kommer tillbaka och den ena tvättmaskinen felmeddelar och tvättmaskinen är fylld med vatten som åker ut över hela golvet i tvättstugan när jag öppnar. Tar ur min dränkta tvätt och försöker tvätta om de i andra maskinen. Moppar upp allt vatten från golvet och får ringa jourtelefonen som bara ber mig sätta en lapp på maskinen och ringa imorgon igen. 
 
Så idag känns det ju som man hellre jobbat. Allting bara går åt helvete. Självklart har jag ju varit ledsen också, bölig som jag är. Tur då att sambon inte riktigt bryter ihop, eller jo fast i skratt.. 
 
Så nu ska jag inte göra speciellt mycket mer ikväll. Bara ta det lugnt, för då kan väl ändå ingenting mer gå fel. Vågar knappt duscha, kanske halkar och slår skallen i badkaret. Känns ju inte helt omöjligt idag liksom.
 
Hoppas ni andra haft en bättre måndag än mig.
 
ps, igår hade vi iallafall en mysig kväll. Åkte in till stan och kollade på bio. Blev Interstellar och precis som andra sagt så tyckte jag också den var bra. Spännande och det är kul med lite ny tänk i filmer. Kommer väl säkert fler filmer i detta stuk, men kul när det är lite variation i handlingen. Visst såg Gravity för några dagar sedan och den handlar ju också om rymden, men inte alls på samma sätt. Det var jätte högt ljud igår också så jag hoppade till minst tre gånger i filmen och sånt brukar ju inte heller hända så jo jag var mycket nöjd med vårt val av film (:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0