Onsdagen 22 Oktober.

Jaha, igår var jag återigen helt off. Fick ATF någon timme innan jag egentligen skulle sluta så jag passade på att åka inom Birsta för att se om jag hittade någon ny topp. Hittade inte direkt någonting som satt bra. Träffade på Emma och de var ju lite kul. Inom Ikea snabbt också för lite ljus, hittade lite annat så jag pysslade ihop en ljus"skål" med en liten blomma också. Tyckte de blev fint.
 
Kvällen avslutade med huvudvärkstablett och huvudvärk. Natten fortsatte så och morgonen likadant så jag kunde inte åka till jobbet idag. Vad jag dock är otroligt glad över är att sedan jag var hos läkaren har huvudvärken varit otroligt mild och gått bort med en ipren. Vart inte lika lyckligt lottad idag. Stannade hemma och hade tänkt åka in till jobbet om det avtog under förmiddagen, men så vart inte fallet. Vad jag också tycker är konstigt är att min huvudvärk/migrän suttit över höger öga så länge jag kan minnas. Huvudvärken är på vänster sida idag. Vet inte riktigt vad det betyder. Säkert inget. 
 
Men det har börjat avta nu så det är tillbaks till jobb imorgon igen. Sen på fredag ska vi ut med jobbet, lite middag och sånt skoj. Blir nog väldigt bra. Tänkte nog ge Birsta en ny chans efter jobbet imorgon för jag skulle behöva ha någon ny topp eller något sånt till fredag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0