Söndagen 26 Oktober.

I fredags kämpade jag mig igenom morgonen med ont i halsen, men efter några timmar kändes det bättre. Och jag lyckades till och med må bra om man bortser från en lite snorig näsa. Så på kvällen var det ju fest med teamet. Bea följde med mig hem efter jobbet och fixade vi oss och för drack lite. Mötte upp de andra och käkade middag och mer alkohol intog min kropp. Ja jag kan nog tro att alla håller med om jag skulle säga att jag var fullast. Oops. 
 
Igår var jag konstigt nog inte speciellt bakis. Däremot var jag ju ordentligt förkyld och ont i halsen och allt. Blev inte mycket annat än soffhäng igår, jag under filten alltså. Sen idag har jag väl fortfarande varit sjuk så fick glatt stanna hemma idag när Jocke åkte till sin familj och åt middag, kan ju inte komma sjuk när det finns bäbisar i sällskapet. Så jag gjorde spagetti & köttfärsås till mig själv. Tvättat har jag också hunnit göra idag, annars har jag serie tittat på Hells Kitchen och andra tv-program från veckan.
 
Imorgon är det tillbaka till jobbet igen, känner ju ifs att jag hade velat ha en dag till. Det är jobbigt att prata i telefon när man ibland tappar rösten, eller behöver typ nysa och grejer. Aja nässpray har jag ju använt flitigt denna vecka, något jag aldrig tidigare använt för jag tyckte de va så otroligt obehagligt när jag var liten. Tror dock det hjälper för andas kan jag ju göra efteråt (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0