Torsdagen 4 September.

Glömmer nästan av vilken dag det är för jag nu jobbat en vecka i rad. Var ju ledig för en vecka sedan och då åkte jag till doktorn för att snacka om min migrän. Fick förebryggande tabletter som jag började ta redan på fredagen, började även min dagliga rutin av järntabletter i hopp om att få rätt på tröttheten. 
 
Efter helgen så har jag dock varit helt jäkla slut i hela kroppen. Lättirriterad har jag också varit. Sen tog jag på mig övertidstimmar igår så någon sovmorgon blev det ju inte direkt. Dock var det bara tre timmar på jobbet så när jag kom hem där efter lunch tid diskade jag lite och åt lunch sen sov jag på soffan några timmar.
 
Imorse ringde larmet vid kvart i sju och jag var helt väck. Fattade inte mycket. Det enda jag ville var typ att vända på kudden och sjukanmäla mig. Det funkar ju inte riktigt så i vuxen-världen så det var bara klä på sig och köra till jobb. Efter någon timme på jobb så mådde jag bra igen, så det kändes ju ganska så skönt.
 
Bara imorgon också sen är det äntligen två dagars vila vilket innebär lite sovmorgon för mig. När jag kom hem idag så läste jag om biverkningarna från mina förebyggande migräntabletter och den vanligaste biverkning var självklart trötthet. Så jag börjar tro det kanske även är dom som spökar och inte bara min dåliga sömn. För nog att jag brukar känna mig trött, men detta är löjligt. Det påverkar ju mitt humör också. Hate myself like this..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0