2014 i backspegeln.

Vi har redan tagit vårt första steg in i 2015 och jag tror att 2014 var en tillräckligt bra början för att få 2015 till att bli ett bättre år.
 
Jag menar 2014 då kände jag mig fortfarande ny här uppe i Norrland. Jag var ny på jobbet och kände inte att jag nådde upp till målen och jag hade väl ganska ofta perioder då jag saknade familjen mer än vanligt. Tack vare en underbar sambo så har ju allting gått bra ändå.
 
Vi flyttade in i vår egna lägenheten i början av året. Jag fick besök av världens bästa pappa som kom upp med alla mina saker i världens snöoväder. Jobbet rullade på och jag fick möjligheten att flytta med till det nyöppnade kontoret i Sundsvall och då vände allting. Jag blev som en ny person, ny energi och jag nådde upp till målen och lite till ibland. Så det totalvände. 
 
Så blev det ju Semester också och jag fick då besök av syrran, lillebror och hans flickvän Hillevi. Det känns fantastiskt att få besök här uppe trots det är så långt avstånd. Sen tog jag mig en veckas semester nere i Skåne och ett besök till Ullared var ett måste (kommer väl till o bli en tradition nu när man bor så långt ifrån hehe).
 
När hösten kom så kom även en fastanställning av Comhem så det kändes ju bra, kollegorna i teamet fick man bättre kontakt med och jag tycker vi alla klickar så bra och vi har så kul.
 
Jag och Joakim firade vår första jul tillsammans och det var en underbar dag. Det enda som förstörde det var min saknad till min familj som då gjorde att kvällen slutade i tårar. Men fram tills dess var det ju väldigt bra. 
 
Vi firade sedan vårt tredje Nyår tillsammans. Detta hemma hos Olle & Madde, med god trerätters som vi hjälptes åt att tillaga. Sen hade vi lite små lekar, som förövrigt jag och Joakim blev vinnare på wohoo. Och vill tolv slaget blev det den där obligatoriska nyårspussen. Jocke fick smälla lite raketer och sen började natten avta. 
 
Så trots lite små backar neråt har året i sin helhelt varit väldigt bra. Jag tror som sagt det är en bra grund. Nu med 2015 känner jag mig mer hemma här uppe i Norrland. Jag har ett bra jobb, jag har bra kollegor, jag har några fina vänner som förgyller fritiden när vi ses, jag har en underbar sambo som är the love of my life. Kärleken till honom går inte beskriva, och tryggheten han ger mig är precis vad jag behöver. Kunde inte funnit en finare sambo, pojkvän och vän. Dessutom med honom kommer hans underbara familj som har välkomnat mig in och jag tycker om dem så mycket och det är också mycket tack vare dem som livet här uppe är så bra.
 
Så tillslut vill jag bara säga ett stort tack till alla underbara människor som jag träffat genom alla mina snart tjugosju år.Ni har lämnat spår som finns kvar hos mig, även om det bara varit i förbi farten som vi setts eller vi haft en längre stund med varandra. Det finns många gamla vänner som jag nästan dagligen tänker på och saknar. Jag är glad att så många av er har funnit familjelivet och ni ser verkligen ut och ha det precis så bra som ni är värda. 
 
Gott Nytt År Alla! 
 
Vårt första nyår tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0