Allting kan gå itu.

Det känns som vi lever i en värld där vi utåt sätt måste visa en fin fasad att allting är perfekt. Jag vill dock påstå att livet inte är så. Ibland slår det en i ansiktet som en käftsmäll. 
 
Jag är tycker dock det borde vända för oss snart. Allting bara går sönder. Först var det delar av bilen, sen blev jag utlåst från bilen och det har ännu inte löst sig. Känner mig lost för jag kan ingenting om bilar. Idag tog jag sönder dammsugaren. Nej de känns som orken tar slut. Visst det är kanske bara materiella ting och det kunde varit värre, men det är nog för att jag ska dras ner.
 
Jag längtar till ljusare tider. Mörkret gör ju lite de också och här uppe är det ju mest mörkt hela dagarna typ. Liten energiboost får man av att det snart är dags för ett skånebesök igen. Kramas med familjen är precis vad jag saknar! ❤

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh tack :) De värmer att höra! Jag tror personligen att alla har de i sig, på något vis, å att man bara behöver komma till en punkt där man känner att NU är de nog å då klarar man att stå emot..

Jag följer 56 kilo's blogg, där jag tar mina flesta recept ifrån. Hon är jätteduktig å har även gett ut 3 böcker med massa recept som alla är urgoda! Vill jag sen ha typ någon specifik rätt LCHF-anpassad så googlar jag bara, de finns en miljon recept ute på olika bloggar.

Annars brukar jag bara tänka kött, grönsaker å sås, eller då fisk/kiyckling.. Jag brukar alltid planera vår matlista på Lördagar å åka till MAXI å handla allt som behövs, så att allting finns hemma. De blir enklare å svårare att frångå listan isåfall, å man slipper all småhandling som i längden bara blir dyrare..

Vill du förändra så kan du, de gäller bara att du bestämmer dig :)

2015-01-11 @ 11:46:41
URL: http://www.hannene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0