En vecka senare..

Man kan tro jag haft fullt upp eftersom jag inte tittat in här på ett tag. 
 
I tisdags så hade vi bestämt att teamet skulle spela lite bowling, hade då tre kamp där även jaktsimulator och racing var med. Jag var typ sämst så vinsten gick inte direkt till mig. Körde även två varv på tjuren innan man åkte ner i backen haha.. Kul kväll iallafall. Blev några öl på det och jag märker ju att drickan den tål jag inte längre, blev ganska full på mina öl..
 
På onsdagen så kom Anette hit vid lunch så fixade hon lite med mina naglar. Sen blev det bara chill resten av den dagen då jag ändå vart lite sliten sen kvällen innan. 
 
I torsdags så åkte jag in till stan på eftermiddagen och fikade med Emma. Gick runt lite på stan och snackade lite skit. Lika trevligt som vanligt. 
 
I fredags så gjorde jag faktiskt inte alls mycket. Tog det mest bara lugnt och började läsa Fadersmord. Läste några sidor för ett bra tag sedan, eftersom det var så längesedan tog jag om den från början och jag har redan passerat sida 200. Den är väldigt spännande och det är sånt här jag vill ha, att man inte kan släppa boken för man bara vill veta hur det går..
 
I lördags skulle jag egentligen ha jobbat, men huvudvärken som varit med mig varje morgon hade denna morgon gått över till migrän så när jag väl skulle köra kände jag att det inte gick så bra. Fick stanna hemma då jag varken kunde köra bil eller koncentrera mig på jobbet.
 
Idag var jag tillbaka på jobb igen och arbetspasset gick ganska snabbt. Jag tycker väl dock inte att mina siffror denna månaden är något att ens titta på. Har gjort en ganska dålig månad. Annars har det väl varit bra..
 
Imorgon så har jag inte direkt någonting planerat, japp jag har tre fridagar som väntar nu innan jag går på nästa veckas arbetsvecka.
 
På tisdag kommer Emma hit för första gången, så jo imorgon har jag nog storstädning av lägenheten inplanerad (; hehe..
 
Ja men så har mina senaste dagar sett ut. 
 
- Ja och så testade jag mig på att göra fläskfilégryta för första gången och den gick ju verkligen hem. Vart väldigt nöjd själv också så den ska ätas fler gånger. Vill dessutom testa den med fäskpasta. Ja jag äter inte fullt lika bra mat alltid, med det menar jag nyttigt, men vi har iallafall börjat lite smått. Så det är väl ett steg i rätt riktning. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0