37 timmar senare.

Min dag började redan igårmorse vid nio. Låg dock och drog mig i sängen ett tag innan jag orkade ta mig därifrån. Började plocka bland kläderna som skulle packas ner i väskan. Klädde på mig och körde sen ner till stan och salongen för lite change. Efter dessa timmar så tog jag mig till synoptik för jag trodde man bara kunde gå in och hämta linser när man väl hade glasögon, men tydligen är de en särskild undersökning för de. Hm! Så får vänta med linser till efter semestern för jag har ju inte tid med sånt nu hehe.
 
Ja sen träffade jag ju Emma och efter vår sväng till Birsta följde hon med hem en stund också. Snackade och såg youtubeklipp samtidigt som jag packade. När hon sen åkte hem så skulle jag egentligen försökt sova, men de gick verkligen inte. Har tankar som inte går att komma ifrån så tillslut gav jag upp och packade bilen o körde neråt.
 
Efter en väldigt lång bilfärd kom jag hem. Har lyckats hålla mig vaken hela dagen också. Följde med mamma o syrrorna och handlade enbart för att jag inte skulle vara kvar på soffan för då hade jag somnat hehe. Blev lite soffhäng när vi kom tillbaka sen gjorde vi Tacos där vi hjälptes åt med diverse saker. Nice!
 
Sen har de blivit lite tv, snack och nu tänkte jag faktiskt låta mina ögon bestämma. Det är dags för mig att krypa ner i syrrans säng o sova några timmar. Vi har ju en dag imorgon också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0