Även vädret är lite sådär halvdant, sol och sen regn.

Imorse vaknade jag av mig själv redan kvart i nio och då tänkte jag att det inte var någon mening att försöka somna om eftersom jag ändå skulle vara uppe innan tio för att träffa Emma., Så jag började fixa med tvätten, renbäddade sängen och gick ner och startade första maskinen med tvätt.
 
Emma kom sedan och hämtade up mig så åkte vi till Birsta och gick runt lite. Fick med mig ett bord till balkongen, en jätte fin vit ros och två nya bhar från Twilfit. Sen åkte vi inom henne och gjorde en husvisning då jag aldrig varit där. Sen åkte vi inom mig så jag kunde starta andra vändan med tvätt. Åkte till fyndlagret där jag verkligen fyndade. 10 pocket för 50:-,, (Lisette tror du måste dit när du o mamma kommer och hälsar på. Vi är ju likadana när de kommer till böcker hehe)..  Sen åkte jag och Emma tillbaka hem till mig och tog och avnjöt varsin chai.
 
Imorgon måste jag tvinga mig ner till gymet, annars ska jag göra hemma övningar. Sen ska jag även träffa Emma och vi ska ta en promenad runt stället. Har ju ännu inte utforskat området jag bor i, men har hört mycket bra om det så vill gärna se de fina så ... Sen ska jag även färga håret så man blir av med utväxten, ser ju så ofräscht ut när de kommit en bit. Sen kanske jag ska ta och beställa tid för konsulation gällande hårförlänging. Har ju velat ha de ganska länge för mitt eget hår inte växer någonting på längden även fast utväxt kommer fram samt att jag har så tunt hår. 
 
Annars har jag inte så mycket på hjärtat. Ska fortsätta tvätta och kanske börja städa snart också. Sen blir det väl lite läsning och kanske ett eller annat serieavsnitt innan denna dag är slut.
 
- Dagens fynd...

Kommentarer
Postat av: /Lisette

Ja, 10 för 50kr var ju överdrivet bra. Och yay Camilla

Svar: Verkligen. Det är fyndlagret bara några hundra meter ifrån mig. Det finns många böcker som folk lämnat in, antagligen därför det är så billigt :)
mysaansvensson.blogg.se

2015-06-15 @ 19:04:24
URL: http://kornoholic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0